Terneuzen

Bellamystraat 28a

Diesel • Euro95

Diesel en benzine nergens zo voordelig als bij Firezone Terneuzen.

Terneuzen

kermis in Terneuzen

Vrijdag 15 september 2017 ondernam weerman Piet Paulusma een wereldreis naar Terneuzen om het Firezone tankstation aldaar te openen. De Zeeuwen waren door de kermis al lekker in de stemming en die werd er per minuut beter op, want in dat ene uurtje waarin de klanten bij het gooien van dubbele ogen met een dobbelsteen niet hoefden te betalen voor een volle tank gingen er maar liefst 25 met een gratis tank aan de haal. Nooit eerder gingen er bij een opening van een Firezone tankstation zoveel prijswinnaars naar huis.

Voor Lucas Harms werd het een speciale dag. Niet alleen zijn ouders, maar ook zijn opa behoorden tot de gelukkigen. Over de vraag naar de bestemming van het uitgespaarde geld hoefden zijn ouders Frans en Daphne niet lang te denken. 'Vanavond gaat Lucas naar zijn eerste kermis!' Dat vinden wij natuurlijk een geweldig plan. Zeker omdat Lucas pas zes maanden oud is. We zijn benieuwd wat hij van de Breakdance zal vinden ...

kermis in Terneuzen

alles wat ze wil

Als de kinderen van Gul Kilic het niet voor elkaar krijgen dubbel te gooien doet ze het zelf maar even. Op Facebook had ze zich al als geïnteresseerde opgegeven voor deze actie. Hoewel de brandstofprijs haar niet zoveel uitmaakt, sprak een tank gratis brandstof haar toch wel aan. Dochter Omercan weet wel raad met de vraag wat er met het uitgespaarde geld gedaan moet worden: 'daarvan koop ik alles wat ik wil!'

alles wat ze wil

beduusd

Een uur van tevoren waren ze er al en Timothy is er nu nog beduusd van. Zijn vader, Robert-Jan, greep het uurtje wachten aan om zijn auto nog eens even flink op te knappen en zijn tank nog wat uit te breiden door er nog even flink op te timmeren. Wij vermoeden dat het tweetal uit Axel nooit meer naar Belgie zal gaan om te tanken nu ze hun tank helemaal gratis hebben kunnen voltanken bij het Firezone tankstation aan de Bellamystraat

beduusd

gratis vliegreis

Erik Verhulst uit Terneuzen tankt altijd bij Firezone. 'Ik was niet bekend met het merk, maar de prijs staat me wel aan', aldus de winnaar van een tank gratis brandstof. Vanavond gaat zoon Jayden van de veertig uitgespaarde euro's heel veel rondjes vliegen in de draaimolen op de kermis. Hopelijk wordt ie niet luchtziek ...

gratis vliegreis

Nooit meer Zelzate

Sharon Heijnen gaat nooi meer naar Zelzate om te tanken. Wat ze wel gaat doen na haar gewonnen tank gratis brandstof bij Firezone? 'De hele avond bij de grijpkramen mijn geluk beproeven. Het is mijn geluksdag ...' Succes Sharon en bedenk dat vaak tanken bij Firezone misschien wel meer oplevert dan twintig dagen bij de grijpkraam!

Nooit meer Zelzate

golden girls

Evelien Audenaerd was van plan om te tanken bij het voordeligste tankstation van Terneuzen, maar ze vond het iets te druk. Hannelore en Ryana dachten daar duidelijk anders over en wonnen mooi een tank gratis brandstof voor haar. Dat deden ze ook voor de vriend van Evelien. Het is duidelijk dat de dames hun eisen kunnen stellen en dat het vanavond heel laat gaat worden op de kermis. Veel plezier in de Breakdance dames!

golden girls

cadeautje voor dhr. jolen

Meneer Jolen ligt met een gebroken been thuis. Hij weet dus niet dat Jannet, Pedro en Linda gratis zijn tank laten vullen bij het tankstation van Firezone aan de Bellamystraat in Terneuzen. 'Het is een bedankje voor al die keren dat hij voor ons heeft klaargestaan', glimlacht Jannet. Daar doen we het graag voor! Beterschap meneer Jolen!

cadeautje voor dhr. jolen

twijfel nooit!

Danielle Brandsma twijfelde mee te doen, maar haar zoon Valentino haalde haar over. Een goed besluit, want ze gaat met een tank gratis brandstof naar huis dat op loopafstand van het Firezone tankstation staat. Valentino houdt er een ijsje aan over. Geniet van je Dame Blanche, Valentino!

twijfel nooit!

pech!

'Omdat we winnen gaan we vanavond niet naar de kermis'. Beduusd kijkt zoon Mason zijn moeder Sylvana aan. Hij had haar nog wel op de actie gewezen. 'We gaan dit weekend naar de camping ...', lacht zijn moeder. 'En daar mag je alle verrassingseieren uit de automaat trekken', zet ze de kers op de taart. Veel plezier Mason!

pech!

tipgeld

Als Karlijn den Hollander wordt gebeld door haar broer Wouter over de wel heel goedkope brandstof bij het Firezone tankstation in Terneuzen laadt ze haar andere broer, Reinout, in en rijdt ze er direct naartoe. Daar wint ze moeiteloos een tanks gratis brandstof en belooft ze Wouter dat hij als tipgever wel een keer met haar mee mag rijden in haar nieuwe auto. Bofkont!

tipgeld

meest voordelig

Jacek Krol runt zijn eiegn klussenbedrijf en woont om de hoek bij het Firezone tankstation aan de Bellamystraat. Verbaasd kijkt hij naar de drukte rond zijn favoriete tankstation. Dit kent hij niet uit zijn geboorteland Polen. Hij vond Firezone altijd al heel voordelig, maar is toch een beetje beduusd als hij zijn tank gratis mag laten volgooien.

meest voordelig

druktemaker

Davy van Dijk woonde ooit in Leiden, maar verhuisde met zijn moeder naar Terneuzen omdat het daar rustiger zou zijn. En dat terwijl Davy wel houdt van wat drukte. Vandaag kwam hij weer helemaal aan zijn trekken wat dat betreft: Het tankstation stond tsjokvol met gelukszoekers. Davy deed ook een gooi naar een tank gratis brandstof en liet vrolijk lachend zijn brommertje voor 7 euro gratis volgooien. Mooi meegenomen als je op de kleintjes moet letten. Op Firezone friday schijnt het overigens behoorlijk drukker te zijn op het tankstation aan de Bellamystraat ...

druktemaker

onbetaald verlof

Ria Kamp heeft onbetaald verlof opgenomen om Piet Paulusma eens in het echt te zien. Haar droom komt uit als Piet nog even lekker de tijd neemt om met haar op de foto te gaan. Als haar man dan ook nog even zijn tank gratis mag laten vullen is ze helemaal in de wolken. Ria en Hans rijden namelijk veel kilometers als vrijwilligers en met dit cadeautje is het de komende week gratis ... Tip voor Hans: Op vrijdag vieren wij Firezone Friday met extra hoge korting!

onbetaald verlof

Firezone Friday

Jolien van der Hooft uit Terneuzen tankt altijd bij Firezone. Liefst op vrijdag. Dus stond zij vrijdag bij het krieken van de dag al haar tank vol voordelige brandstof te vullen. 's Middags wordt ze geconfronteerd met de schaduwkant van vroeg je voordeel pakken, want haar tank is nog zo vol dat er geen gratis druppel meer bij kan, maar gelukkig is het volgende week alweer Firezone Friday Jolien!

Firezone Friday

rondje op de kermis

Vrienden van Sven Leeman opgelet: Omdat Sven vandaag maar liefst 50 euro heeft overgehouden aan zijn tankbeurt bij Firezone aan de Bellamystraat in Terneuzen geeft hij vanavond een rondje op de kermis! Veel plezier!

rondje op de kermis

geluksvogel

Zo'n beetje de hele familie van Armand Babeu beproefde zijn geluk bij het Firezone tankstation in Terneuzen. Toen niemand ook maar dubbel gooide nam Armand het heft zelf in handen en maakte er toch een feestje van. Waar zijn familie profiteerde van de normale korting op Firezone Friday liet hij zijn tank gratis aftanken. Gefeliciteerd Armand!

geluksvogel

moederdag

Ella Kujavska is een prijsbewust tanker. Vandaar dat ze zich al de hele week verheugde op deze Firezone Friday. Zo goedkoop als vandaag krijgt ze het nooit meer, maar van het uitgespaarde geld kan ze eindelijk weer eens naar haar moeder in Krabbendijke. Doe haar de groeten Ella!

moederdag

sparen

Giovanni Pas belt even naar huis. Dat het wat later wordt, want hij heeft net 50 euro aan brandstof gewonnen. Als we hem vragen of hij nu kan stoppen met werken moet hij even nadenken. 'Ik denk het niet. Dan moet ik toch nog even sparen'. Wij hebben wel een tip voor Giovanni: Op Firezone Friday komt je pensioen iedere week een stukje dichterbij ...

sparen

slimme jongen

Ricardo Hubers wist vanmorgen waarschijnlijk al dat hij wat ruimte in zijn tank moest overlaten voor de actie van vanmiddag en tankte dus voor slechts 10 euro en pakte dus in ieder geval zijn Firezone Friday-voordeel. De rest kreeg hij vanmiddag gratis. Handige jongen die Ricardo!

slimme jongen

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom
Privacy Statement