Velsen-Zuid

Gravenlust 37

Diesel • Euro 95 ongelood • Competition 102

Goedkoper tanken doe je bij Firezone Velsen-Zuid.

Velsen-Zuid

Gratis tanken in Velsen

Donderdag 20 oktober opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de ‘s-Gravenlust in Velsen-zuid. Van 16.00 tot 17.00 mochten klanten proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een gratis tank in de wacht te slepen. Onder de inspirerende leiding van Piet Paulusma waagden vele klanten een gokje met de dobbelstenen.

De hele dag had het al geregend in Velsen. Maar toen Piet Paulusma bij Firezone arriveerde brak de zon door. Zowel in de lucht als bij de klanten die allemaal graag met de sympathieke weerman op de kiek wilden. Naast een kiekje moest er ook gewonnen worden. Op de valreep sleepten de echte ‘viskoppen’ Piet en Corrie Niessink uit IJmuiden de veertiende tank gratis brandstof in de wacht. En dat in krap een uur tijd.

Gratis tanken in Velsen

Viskop

Echte IJmuider viskoppen zijn ze. Zeggen Piet en Corrie Niessink. “Wij tanken ons hele leven al hier. We doen ook het onderhoud van onze wagen hier, bij Schweitzer”. Ze moeten goed nadenken of ze weleens buiten IJmuiden hebben getankt. Maar dan herinneren ze zich hun kampeervakanties in Drenthe. “We hebben twintig jaar lang kampeervakanties in Drenthe gehouden. Dat kon niet op één tankje heen en weer naar IJmuiden. Dus in die tijd hebben we weleens ergens anders getankt”. Maar Piet en Corrie zijn vast van plan om in de toekomst alleen nog maar in Velsen-zuid bij Firezone te tanken.

Viskop

Verkeer

Eduard Vogelsang tankt wel vaker bij het station aan de ’s-Gravenlust in Velsen-Zuid. Dat heeft helemaal niets met de prijs te maken. “Oh, ik let echt niet op de brandstofprijzen. Dat doet mijn vrouw”. En vanuit de auto horen we Dorothé inderdaad zeggen dat het haar idee was om vandaag bij Firezone te tanken. “Mijn vrouw zegt dat ik hier moest tanken omdat het hier goedkoop is. Ik let alleen maar op het verkeer”. Gelukkig maar want een automobilist zou zo maar eens kunnen schrikken van de wel héél lage brandstofprijzen bij Firezone…

Verkeer

Geen fotomodel

Denise Boelsma en haar vriend Dennis Edam staan dan wel vrolijk met Piet Paulusma op de foto, maar de tank gratis brandstof is toch echt door haar broertje Jim gewonnen. Deze vrolijke rakker wil echter pertinent niet op de foto. “Ik maak trouwens zelf wel foto’s van mensen, maar ik wil er zelf niet op”. Ondanks dit halstarrige verzet kan Jim wel rekenen op een riante bonus bovenop zijn zakgeld!

Geen fotomodel

Gaston

Nee, ze is geen familie van de Gaston die de prijzen uitdeelt bij de postcodeloterij. “Dat is een voornaam. Mijn achternaam is Gaston, dus nee: geen familie…” Toch valt Rochelle Gaston vandaag in de prijzen. Piet Paulusma deed zijn uiterste best om deze blonde dame uit Beverwijk aan een dubbele worp te helpen. Goed voor een tank gratis brandstof bij Firezone. Rochelle kent het merk Firezone trouwens al wel. “Ik let altijd wel op de prijzen”. Nou, dan kom je vanzelf een keer bij Firezone terecht!

Gaston

Kortste naam

Deze vriendelijke inwoner uit IJmuiden moesten we wel drie keer om zijn naam vragen. Telkens dachten we het niet goed te hebben verstaan, maar hij bleek toch echt te luisteren naar de naam Y Wu. “Ja, Y is mijn voornaam en Wu mijn achternaam”. Gelukkig kon Y er wel om lachen. “Het is hier wel een paar dubbeltjes goedkoper dan aan de snelweg” constateerde Wu nadat hij zijn tank vol had laten gooien met gratis brandstof.

Kortste naam

Top

Ira van Diggelen woont om de hoek bij het nieuwe station van Firezone in Velsen-Zuid. Ze had al wel eens van het merk gehoord, maar houdt zich er verder niet zo mee bezig. “Ik let meestal wel op de prijs en dan is het wel prachtig dat je een goedkope pomp naast de deur hebt”. Dat ze vandaag een tank gratis brandstof wint vindt ze “helemaal top! Leuke actie!”

Top

Meissie

“Mijn meissie rijdt hier dagelijks langs en die had me getipt over deze actie”. Richard Jansen uit IJmuiden kent Firezone trouwens al langer. “Ik heb vaak bij Firezone in Alkmaar getankt. Daar hadden ze vaak leuke acties. Scheelde weleens twintig cent op een liter!” Vandaag spaart Richard extra veel geld uit want hij wint een tank gratis brandstof. “Van het uitgespaarde geld koop ik een leuk kledingstukkie voor de kleine jongen. Die groeit als kool!”

Meissie

Pietje

Jan Karemaker kent Firezone vooral van de tv. “Met Pietje. Dus toen ik in de krant las dat Piet Paulusma hier zou komen wilden we wel even kijken. Ook gewoon voor de gezelligheid natuurlijk”. En gezellig was het bij Firezone in Velsen-Zuid. Vele klanten hadden alle tijd voor een praatje en een fotootje met de populaire weerman uit Friesland.

Pietje

Schoenen

Als er iemand een tank gratis brandstof had verdiend was het Alke Ranzijn uit IJmuiden wel. “Je wilt niet weten hoeveel mensen ik hier al heen heb gestuurd!” Alke is samen met haar zus Lisanne naar de openingsactie van Firezone gekomen. “Ik let goed op de brandstofprijzen en dit is echt een gunstig plekje voor ons!” Het uitgespaarde geld komt Alke goed van pas. “Ik heb net nieuwe schoenen gekocht dus…”

Schoenen

Alles voor de baas

Loek Zwanenburg werkt al bijna vijftig jaar voor autobedrijf Schweitzer. Deze krasse zeventiger doet iedere ochtend boodschappen en andere klusjes. “Wagentje brengen, koffiezetapparaaat schoonmaken en allerlei andere dingen”. Vandaag matst hij zijn baas extra want hij wint een tank gratis brandstof voor de bedrijfswagen van het autobedrijf.

Alles voor de baas

Trouw

“Ik woon in Roelofarendsveen en tank daar ook altijd bij Firezone. Ze zijn standaard goedkoper dan de rest”. Ben Peterzen reed gisteren langs het nieuwe Firezonestation in Velsen-Zuid en zag dat het vandaag nóg goedkoper kon zijn. Toevallig moest ie voor zijn werk weer in deze buurt zijn. Kon hij mooi even een tank gratis brandstof winnen.

Trouw

Nieuwe koplampen

Claudia Schweitzer is het nichtje van Alwin van autobedrijf Schweitzer. Natuurlijk komt ze dan even langs tijdens de openingsactie van Firezone pal naast de garage. “Ik moet bovendien nieuwe koplampen hebben”. Nou, die koplampen kan ze vandaag betalen van het uitgespaarde geld. Als een van de eersten won ze een tank gratis brandstof. Oh ja, ze moet ook nog vier nieuwe banden…

Nieuwe koplampen

Vriendin

Elise Kieftenbeld uit IJmuiden heeft haar tank gratis brandstof volledig te danken aan haar vriendin Claudia. “Dat heb ik even voor je gefikst meisje!” Zelf had Elise nog nooit van Firezone gehoord, laat staan dat ze er zou gaan tanken. Gelukkig werd ze getipt door Claudia.

Vriendin

Allround

Kevin Hardendood komt dagelijks bij Firezone Velsen-Zuid aan de ’s-Gravenlust. “Vanaf hier rij ik met collega’s mee naar Amsterdam”. Deze ‘allround timmerman’ is goed op de hoogte van de actie bij Firezone. “Op vrijdag heb je Firezone Friday en is het extra goedkoop!” Dat hij vandaag even komt tanken komt door de promotiemeisjes van Firezone. “Ik dacht ‘wat doen die mooie meissies hier?’ en ben maar even gaan tanken!” lacht hij. Daar heeft Kevin geen spijt van gekregen want hij won een tank gratis brandstof én mocht ook nog even op de foto…

Allround

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom