Arnhem

Doctor C. Lelyweg 13

Diesel • Euro 95 ongelood

Openingstijden:
Ma t/m za: 06.00 tot 22.00 uur

Altijd korting bij Firezone Arnhem op benzine en diesel.

Arnhem

biefstuk of speklapjes?

Meneer en mevrouw van Reem kwamen eigenlijk alleen maar boodschappen doen bij de Lidl. 'Speklapjes' stond er op het lijstje. Maar eerst nog even dobbelen bij het gloednieuwe tankstation van Firezone. Onder leiding van Piet Paulusma gooiden ze met twee dobbelstenen dubbel en wonnen voor 42 euro aan gratis brandstof.
'Dat wordt dus een biefstuk in plaats van speklapjes', lachtte meneer van Reem enthousiast. 'Dat zou hij wel willen', voegde mevrouw van Reem streng toe.
Naast de familie van Reem gingen donderdag 8 september nog 17 andere klanten zonder te betalen naar huis. Firezone, de keten van onbemande, voordelige tankstations opent haar nieuwe stations regelmatig met deze ludieke dobbelsteenactie, maar zelden gingen er zoveel mensen met een tank gratis brandstof aan de haal.
Tijdens het opruimen liep meneer van Reem nog even het tankstation aan de Dr. C. Lelyweg binnen. 'Het wordt biefstuk vanavond!', glunderde hij wijzend op de boodschappentas.

biefstuk of speklapjes?

oktoberfeestje

Elisabeth Frerejean rijdt iedere dag 100 kilometer tussen haar huis en haar werk en let dus wel degelijk op de brandstofprijzen. Logisch dus dat ze bij het Firezone tankstation aan de Dr. C. Lelyweg bij de voormalige Witte Prijzenhal terechtkomt. Zo voordelig als vandaag komt ze er nooit meer af, want ze wint voor 68 euro gratis brandstof. 'Een mooi bedrag voor de inkopen van m'n oktoberfeestje!, lacht ze.

oktoberfeestje

accentje

'Ik ben een Nederlander', lacht Erwin de Winkel ons toe als we informeren naar zijn Duitse accent. Als hij daaraan toevoegt dat hij van goedkoop houdt zijn we overtuigd. Hij doet z'n boodschappen bij de Lidl en weet dat Firezone de goedkoopste van Arnhem is. Helemaal recht van spreken heeft hij als hij dubbel gooit met de dobbelstenen en zijn tank door Firezone mag laten voltanken. Van de uitgespaarde 70 euro gaat hij een ijsje kopen. Dat is dan weer niet zo goedkoop...

accentje

investering

Om bij het Firezone tankstation aan de Dr. C. Lelyweg te komen moest Seyfeddin Budak met zijn vrienden wel even voor een tientje ergens anders tanken. Het bleek de investering meer dan waard, want hij dobbelde met zijn maten voor maar liefst 46 euro gratis brandstof bij elkaar. Voor dat bedrag gaan de mannen lekker rondrijden tot ver buiten Arnhem. Nou mannen, op www.firezone.nl kunnen jullie zien waar je ver buiten Arnhem ook lekker voordelig kunt tanken. Goede reis!

investering

pompoensoep plus

Samantha Verwolf komt uit Beesd om pompoensoep voor haar vriendje in Arnhem te maken. Ze koopt een pompoen, maar moet ook nog even tanken. Bij winkelcentrum De Lely kan dat allebei. Bij het Firezone tankstation wint ze prompt voor 44 euro aan brandstof. Die gaat ze besteden aan een mooi ritje na de pompoensoep. Met de voordelige brandstof en haar zuinige auto (1:18) zit er dan een ritje naar het Zwarte Woud vanavond wel in.

pompoensoep plus

best wel gouden tip

Geertje Francke werd door een collega gewezen op de openingsactie van Firezone. Met een 'best wel lege' tank toog ze naar het tankstation aan de Dr. C. Lelyweg en maakte zo van de gewone tip een gouden tip, want ze won voor 55 euro aan gratis brandstof. Voor iemand die nog nooit iets heeft gewonnen een astronomische hoeveelheid. Wij denken dat haar drie kinderen ook 'best wel blij' zijn, want die gaan getrakteerd worden!

best wel gouden tip

van fakkel naar firezone

de heer Zaoui wordt door zijn zoon fijntjes gewezen op de naamsverandering van zijn favoriete tankstation bij zijn favoriete winkelcentrum. Hij moet straks nog wel even terug naar het winkelcentrum, want van de 30 euro die hij heeft uitgespaard door een tank gratis brandstof te winnen wil zijn dochter chocola en pindakaas kopen. Wat een heerlijke beloning voor het gooien van dubbele ogen!

van fakkel naar firezone

gezocht

Wil iedereen die deze prijswinnaar kent hem nog eens extra feliciteren. Wij hopen dat hij veel plezier heeft van zijn tank gratis brandstof, maar hadden het te druk met de massa's andere prijswinnaars om hem te interviewen.

gezocht

levensgenieters

Ferhat en Zacki. Het zou de naam van een exotisch zangduo kunnen zijn, maar deze mannen kennen elkaar door en door. Vandaar dat auto-eigenaar Ferhat het dobbelen aan zijn boezemvriend Zacki overlaat. 'Hij heeft altijd meer geluk dan ik', lacht hij. En dat blijkt te kloppen, want Zacki wint een tank gratis brandstof voor zijn vriend. Van het uitgespaarde geld gaan deze levensgenieters 'even ergens naartoe waar je de weg niet kent'. Wij zijn blij dat we kunnen bijdragen aan dit avontuur! Veel plezier mannen!

levensgenieters

laatste woord

Volkan Yildiz wordt door zijn zus bij het Firezone tankstation vriendelijk verzocht even te gaan dobbelen. Als hij dan vervolgens een tank gratis brandstof wint vindt hij dat hij best recht heeft op een bijdrage voor zijn scooter. Daar denkt zijn zus echter toch net anders over en bemoeien wij ons wijselijk niet verder met deze familiekwestie. Zijn zus tankt wel altijd bij Firezone omdat onbemand tanken altijd voordeliger is. Daar heeft ze in ieder geval wel een punt.

laatste woord

te snel

Deze winnares was ons te snel af en was verdwenen voor we haar goed en wel konden feliciteren. We hopen natuurlijk van harte dat ze iets ontzettend leuks aan het doen is van het uitgespaarde geld ...

te snel

familietrekje

Benjamin Budak werd gebeld door zijn neef. 'Je kan gratis tanken bij Firezone!' En daar had Benjamin wel oren naar. Dankzij zijn neef gaat Benjamin straks met vrienden in Nijmegen lekker iets drinken. Als je nu iedere Firezone Friday gaat tanken kun je iedere zaterdag weer naar Nijmegen ... Proost Benjamin!

familietrekje

op de spits

Frank Penders zag op zijn benzinemeter dat hij nog 1 kilometer te rijden had. Precies genoeg om zijn auto op zijn vertrouwde tankstation bij Winkelcentrum de Lely te parkeren. Door het zo op de spits te drijven haalde hij bij de dobbelactie wel het onderste uit de kan: liefst 70 euro aan gratis brandstof verdween er in zijn onmetelijk diepe tank. En die 70 euro deelt hij binnenkort weer op een barbeque met vrienden. Want 'gedeelde vreugd is dubbele vreugd', is zijn levensmotto. Fijne eigenschap Frank. We zullen Piet vragen om goed weer te regelen tijdens je barbeque!

op de spits

flesje sterk voor pa

Gerdien Poutsma is net terug van vakantie. Om haar vader te bedanken voor het lenen van de auto tankt ze hem keurig af en van het uitgespaarde geld van die tank gratis brandstof koopt ze een flesje sterk voor hem. Zij blij, hij blij, wij blij!

flesje sterk voor pa

ingeburgerd

Er zijn altijd wel klanten die gelukkig zijn met hun gewonnen tank gratis brandstof, maar het gevoel niet precies kunnen omschrijven vanwege een taalprobleem. Mustapha Sesay is zo'n man, maar aan het aantal keer dat hij ons een hand gaf en dankjewel zei hebben wij de indruk dat hij vaker bij Firezone zal gaan tanken. Dan ben je goed ingeburgerd!

ingeburgerd

bloemetje extra

'Zou je aandacht aan onze openingsactie willen besteden?', vroegen we vanmorgen aan Timo Bouman van Persbureau Heitink. En zo stond hij gewapend met een camera om vier uur op de stoep van het Firezone tankstation aan de Dr. C. Lelyweg in Arnhem. Professioneel klikte hij er op los. Hij liet zich niet meeslepen, bleef afstand houden. Observeren. Kijken en uitkaderen. Een uur lang. Toen werd het hem teveel. Hij moest nog even dobbelen en won op de valreep toch nog even voor 62 euro aan gratis brandstof. 'Dat wordt een bloemetje extra voor mijn vriendin! Dat vindt ze vast leuker dan bijna nooit bloemen'.

bloemetje extra

twee liter zes cilinder

Wij begrijpen dat Bryan Slingerland alle brandstofacties goed in de gaten houdt. Met zijn twee liter zes cilinder met zestig litertank kan 3 cent per liter op jaarbasis maar zo een hele portemonnee schelen. Als hij vanavond zijn gratis tank er doorheen gejaagd heeft gaat hij eten. 'En ik ga in ieder geval niet zelf koken', lacht deze gelukkige man uit Arnhem. Tip van ons: op Firezone Friday geven we extra korting! Misschien niet genoeg om niet zelf te hoeven koken, maar een toetje scheelt het misschien wel ...

twee liter zes cilinder

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom