Roelofarendsveen

Alkemadelaan 20

Diesel • Euro 95 ongelood

Altijd korting bij Firezone Roelofarendsveen op benzine en diesel.

Roelofarendsveen

feest in roelof-arendsveen

Donderdag 28 april opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Alkemadelaan in Roelofarendsveen. Van 16.00 tot 17.00 mochten klanten proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een gratis tank in de wacht te slepen. Onder de inspirerende leiding van Piet Paulusma waagden vele klanten een gokje met de dobbelstenen.

“Het is vandaag een echte feestdag!” roept Joke van Beek verrast uit. “We zijn op weg naar de verjaardag van mijn zoon. Ik wist van deze actie dus heb ik hier even getankt. Gooit mijn kleinzoon twee keer één! Mogen we gratis tanken. Het is ongelofelijk. In twee minuten hebben we meer dan zeventig euro uitgespaard!”

feest in roelof-arendsveen

De eerste de beste

Een paar minuutjes moest Stefanie van den Bosch wachten. Exact om vier uur was zij de eerste winnaar van de openingsactie van Firezone. “Mijn moeder heeft me hier naar toe gestuurd. Zij had het weer van een collega gehoord”. Stefanie let normaal gesproken helemaal niet op de brandstofprijzen. “Ik had ook nog nooit gehoord van Firezone maar hier maak ik mijn moeder wel effe blij mee!”

De eerste de beste

Nevendienst

Lotfi Mhamdi laat met een brede grijns op zijn gezicht zijn tank volgooien met gratis brandstof. Zijn neef staat er tandenknarsend bij te kijken. “Haha”, roept Lotfi, “Hij tipte me over de actie: gratis tanken bij Firezone. Maar ik heb nu gewonnen en hij niet!” Lotfi tankt de laatste tijd altijd bij Firezone aan de Alkemadelaan. “Het is hier goedkoper, dat is altijd goed!”

Nevendienst

Geknipt

“Ik zat dus bij de kapper en toen vertelde de kapster over deze actie. Volgens haar kon je hier gratis tanken. Nou, ik zei dus ‘Firezone? Nooit van gehoord hoor’ maar ben dus wel even langsgegaan.” Desirée Roos staat stralend en fris gekapt te kijken hoe een medewerker van Firezone haar tank vult met gratis brandstof. “Ik spaar zo mijn volgende kapbeurt uit!”

Geknipt

Taxi

Voor taxichauffeur Peter Walgreen van Holland Taxi zijn brandstofprijzen belangrijk. “Ik tank voor vier wagens en dan scheelt het behoorlijk!” Peter had al eens eerder bij Firezone getankt. “Ik heb weleens in Uithoorn getankt. Vandaag maar hier heen gegaan want ik had ergens iets gelezen over deze actie.” Met het winnen van een gratis tank kan hij weer 650 kilometer rijden. “Dat heb ik snel verdiend!”

Taxi

Buurman

“Mijn buurman had me verteld dat je bij Firezone gratis kon tanken”. Dat sprak Hanen Haggii wel aan. Eenmaal aangekomen op de Alkemadelaan moest haar dochtertje eerst even dubbel gooien met twee dobbelstenen maar toen was de buit binnen. “Ik tank hier wel vaker, het is hier het goedkoopst!”

Buurman

Aangifte

“Dat besef je van tevoren niet” stamelt Jan Kok terwijl hij voor ruim veertig euro aan gratis brandstof in zijn tank ziet verdwijnen. “Ik wist niks van deze actie maar kom hier wel vaker. Het is gewoon de goedkoopste in de regio!” Jan let altijd goed op de brandstofprijzen. Vandaag is het helemaal gratis voor hem. “Dat komt goed uit want ik heb zojuist mijn belastingaangifte verstuurd en mocht weer lekker bijbetalen. Dit is dus altijd welkom!”

Aangifte

Pretpark

Ariënne van der Plas hoeft niet heel lang na te denken. “Van het uitgespaarde geld kunnen we wel naar een pretpark gaan!” Ze had de advertentie over deze openingsactie in de krant gezien. “Eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van Firezone. Ik was hier ook nog niet eerder geweest”.

Pretpark

Rechtervoet

‘Met je rechtervoet bespaar je natuurlijk de meeste brandstof” vertelt een vrolijke Mathijs Udo met knipoog. “Maar laten we wel wezen: het zíjn ook dure tijden en dan kun je flink besparen op je benzine.” Snel rekent hij ons voor jaarlijks zo’n 150 euro te besparen door bij Firezone te tanken. “En dan heb ik het over een prijsverschil van slechts twee centen”. Mathijs komt op weg naar zijn werk in Leiden dagelijks langs Firezone en had al snel door dat hij hier zijn voordeel kon halen.

Rechtervoet

Mooi meegenomen

Frank Boer uit Nieuwerbrug komt net terug van een klus. Deze stoere zzp-er is grondwerker en rijdt met zijn bus met aanhanger heel wat kilometertjes rond. “Ik tank wel vaker hier. Van de actie wist ik niks: dat is puur toeval maar wel mooi meegenomen!”

Mooi meegenomen

Efteling

“Laten we eerlijk zijn: we letten toch allemaal op de centjes?” Nicolet van den Burg uit Oudewetering is in haar nopjes met de gratis tank brandstof die ze zojuist in de wacht heeft gesleept. “We gaan volgende week naar de Efteling dus dit komt mooi uit! Mogen we ook nog op de foto met Piet Paulusma? Dat maak je niet elke dag mee!”

Efteling

Healing

Eigenlijk was haar tank nog behoorlijk vol, vertelt Cheryl Zwaan “In het dorp werd ik aangesproken door promotiemeisjes van Firezone die me over deze actie vertelden. Ik kom gewoon even kijken”. En dan wint ze ook nog! “Ik heb ook over deze actie verteld aan mijn collega’s bij natuurgeneeskundige bij Lotus light healing!”

Healing

Gemakzucht

Rianne Meijers werkt in Roelofarendsveen maar woont in Amsterdam. “Op weg hier naar toe zie ik wel dat de brandstofprijzen aardig verschillen”. Toch tankt ze altijd bij Firezone aan de Alkemadelaan. “Puur uit gemakzucht hoor maar dit is een goed actie. Ik blijf hier komen!”

Gemakzucht

Koopje!

“Dat wordt lekker makkelijk boodschappen doen zo”, roept Richard van der Meer opgewekt. Hij had in de krant gelezen over de actie. “Ik kom hier trouwens wel vaker. Er zitten hier meer tankstations in de buurt maar deze is wel het goedkoopste!” Richard kende Firezone al langer. “Van Piets Weerbericht natuurlijk, dat komt ook wel eens van een Firezonestation.”

Koopje!

Veiliger

Van Firezone had Mirjam Oomen uit Nieuwe Wetering eerlijk gezegd nog nooit gehoord. “Ik ben niet zo prijsbewust. Belangrijker vind ik het dat dit station in de bebouwde kom ligt. Verderop op het industrieterrein vind ik het als vrouw niet zo’n veilig idee om te tanken. Het is daar zo afgelegen”. Mirjam wint vandaag ook nog eens een tank gratis brandstof. Met het uitgespaarde geld gaat ze binnenkort lekker lunchen met een vriendin in Alphen.

Veiliger

Hangende keukens

Anita Ganzevles uit Oude Ade gaat volgende week op een huis passen in Appingedam. “Van de hangende keukens, weet je wel”. Tja: wie weet dat niet..? Het Groningse Appingedam moet met een tank gratis brandstof wel haalbaar zijn. Anita was door haar schoonzus getipt over de actie van Firezone. Altijd handig: familie die met je meedenkt!

Hangende keukens

Feestdag

“Het is vandaag een echte feestdag!” roept Joke van Beek verrast uit. “We zijn op weg naar de verjaardag van mijn zoon. Ik wist van deze actie dus heb ik hier even getankt. Gooit mijn kleinzoon twee keer één! Mogen we gratis tanken. Het is ongelofelijk. In twee minuten hebben we meer dan zeventig euro uitgespaard!”

Feestdag

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom