Nijmegen

Neerbosscheweg 1

Diesel • Euro 95 ongelood

Voordelig tanken kan bij Firezone Nijmegen.

Nijmegen

gratis tank brandstof van 100.000 euro in nijmegen

Firezone verovert in rap tempo de grote steden. Op 14 april opende Piet Paulusma een tankstation van deze prijsvechter in Nijmegen. Voor het uurtje dobbelen waarmee de klanten een gratis tank brandstof konden winnen verzamelden zich voor vier uur al een bescheiden menigte aan de poort van het tankstation aan de Neerbosscheweg 1.
Maar liefst negentien klanten verlieten na het dubbel gooien met de dobbelstenen zonder te betalen het tankstation. De ene na de andere Whatsapp-groep ontplofte daarna en zo ontstond er al snel een rij enthousiaste prijsjagers.
Chelo Lopez spande de kroon: Er verdween maar liefst voor 8,51 euro gratis brandstof in het benzinetankje van zijn brommer. Maar hiervan gaat hij later op de avond een 'totootje zetten'. De 100.000 euro die hij daarmee zal winnen verdeelt hij over zijn moeder, familie en een goed doel en van wat er dan over blijft koopt hij een Porsche. Het is wel zijn geluksdag ...

gratis tank brandstof van 100.000 euro in nijmegen

beteuterd

De heer Topalovic keek een beetje beteuterd toen hij zich na een kwartiertje wachten in zijn auto om klokslag vier uur meldde voor de gratis brandstof. 'Ik dacht dat ik het zo mee kon nemen', reageerde hij teleurgesteld kijkend naar de twee dobbelstenen. Gelukkig gooide deze eerste deelnemer ook direct dubbel en kon de man uit Nijmegen weer lachen. Van de uitgespaarde 65 euro gaat hij vanavond lekker uit eten. Eet smakelijk!

beteuterd

ingeburgerd

Abdel rijdt iedere ochtend langs het Firezonestation aan de Neerbosscheweg. Afgelopen week zag hij al het bord met 'GRATIS' op de oprit staan. Abdel is taalondersteunend leraar en weet dus precies wat dat betekent. Zo meldt hij zich keurig om vier uur met zijn dochter Sara bij Piet Paulusma en wint hij die tank gratis brandstof. Gefeliciteerd Abdel en Sara!

ingeburgerd

pensionado

Loe Frederix uit Nijmegen is gepensioneerd. Hij heeft dus lekker de tijd om voordeeltjes en koopjes te zoeken op internet. Op zijn zoektocht stuit hij op de actie van Firezone. En omdat overal de prijzen stijgen en zijn pensioen daalt, stapt hij in zijn auto om 'even' een tank gratis brandstof te scoren. Vanavond gaat deze pensionado met zijn vrouw uit eten! Eet smakelijk Loe!

pensionado

volgegooid

Sandra Patty rijdt met de auto van haar dochter het tankstation aan de Neerbosscheweg binnen. Ze ziet dobbelstenen en terwijl ze aan een ijsje likt gooit ze twee keer drie. Pas dan beseft ze dat ze iets gewonnen heeft. Verbaasd verneemt ze dat ze een tank gratis brandstof heeft gewonnen en laat gewillig de auto van haar dochter volgooien. 'Van het uitgespaarde geld ga ik mijn kleinzoon 'volgooien' bij een hamburgertent', lacht ze uitgelaten. Leuke (groot)moeder!

volgegooid

rijschool

De man van Lucille Wijnstein heeft een rijschool. Blijkbaar leert hij zijn klanten ook waar ze het voordeligst kunnen tanken en vergeet hij ook zijn vrouw niet. Hij tipt haar over de actie met Piet Paulusma en die staat nu met Piet en een tank gratis brandstof in het Firezonetankstation aan de Neerbosscheweg. Goeie docent (en man), Lucille!

rijschool

getipt

Naima Kerkri werd op de actie gewezen door haar nichtje die het van haar moeder had. Naima let altijd op de prijs, want iedere cent is mooi meegenomen. Van de uitgespaarde vijftig euro gaat ze twee weken niet tanken. Dan moet er ook nog wel wat tipgeld overblijven ...

getipt

opgeblazen

Patricia Land had zachte banden en was enigszins in verwarring toen ze gratis brandstof won. We konden natuurlijk haar banden voor twintig euro oppompen, maar wij raadden haar aan het bedrag aan gratis brandstof te besteden. En zo is zij nu met haar vriendin aan het overleggen wat ze met die uitgespaarde euro's gaan doen. Succes dames!

opgeblazen

snel jasje

Wij vroegen ons al af waarom deze man zich in een sportjas hees alvorens zijn tank gratis te laten vullen, maar hij was onze journalist duidelijk te snel af voor een interview. Dus meneer met de sportjas: van harte gefeliciteerd met uw prijs!

snel jasje

nooit meer naar duitsland

De man van Najat tankt meestal in Duitsland, maar daar gaat verandering in komen, want Najat weet nu waar je echt voordelig kunt tanken. Met enig gevoel voor understatement zegt ze na het winnen van een tank gratis brandstof: 'Wel goedkoop hier ...'

nooit meer naar duitsland

toch gratis

Marion van der Hof tankt prijsbewust. Als ze op de weg terug van de sportschool het bord met 'GRATIS' ziet staan is haar aandacht gewekt. Een beetje teleurgesteld is ze wel als ze er toch nog even twee dubbele ogen voor moet gooien, maar met een beetje hulp van Piet is dat een peuleschil. De uitgespaarde 35 euro gaat ze morgen spenderen aan misschien wel een nieuwe baan. Succes in Geleen, Marion!

toch gratis

autocorrectie

'Ga naar de Firestorm', staat er in het schermpje van de telefoon van Wouter Gevers. Het bewijs van de grote liefde die zijn vriendin voor hem voelt. Het extra bochtje dat Wouter ervoor moet omrijden is de veertig euro die hij verdient ruimschoots waard. Van harde gevelstenen met je prijs!

autocorrectie

kets-leeg

Chantal is binnenkort jarig! vandaar dat het haar vriend, Dusty van Hulst, goed uitkwam dat hij in Zevenaar vergat te tanken en met een knipperend lampje bij het Firezone tankstation in Nijmegen mocht dobbelen voor een gratis tank brandstof waardoor hij maar liefst 57 euro voor een cadeau voor haar overhield. Maak er een mooie dag van Chantal!

kets-leeg

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom
Privacy Statement