Coevorden

Parallelweg 39

Diesel • Euro 95 ongelood • LPG •

LPG Openingstijden
ma t/m vr: 07.00 - 21.00 uur
zaterdag: 08.00 - 21.00 uur
zondag: 09.00 - 21.00 uur

Diesel en benzine nergens zo voordelig als bij Firezone Coevorden.

Coevorden

helft van deelnemers wint tank gratis brandstof

Donderdag 30 april opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Parallelweg in Coevorden. Van 16.00 tot 17.00 uur mochten klanten proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen.
Statistisch gezien betekent dat dat er op iedere zes klanten in dat uur één tank vergeven zou moeten worden, maar de inwoners van Coevorden tarten alle statistische wetten en van alle bezoekers aan het Firezonestation ging de helft zonder te betalen naar huis. Na vijf minuten dobbelen stonden er al twee winnaars op de lijst.
Eigenlijk moesten dat er drie zijn, maar de dubbelgooiers volgden elkaar zo snel op, dat één van de winnaars niet kon wachten om zijn naam achter te laten.
Al met al hadden de Coevorders al snel door dat er ook voor de deelnemers die niets wonnen in ieder geval een bijzonder voordelige tankbeurt in het verschiet lag, want Firezone had voor deze actie de toch al lage prijzen nog eens fors naar beneden bijgesteld.

helft van deelnemers wint tank gratis brandstof

hobbydag

De heer Gras heeft vandaag zijn hobbydag. De rest van de week ligt de heer Gras aan de dialyse en dat maakt zijn hobbydag tot een extra speciale dag. Als hij dan op de verjaardag van onze voormalige koningin de eerste is die een tank gratis brandstof bij elkaar dobbelt zijn we daar bij Firezone natuurlijk extra blij mee. Op de vraag wat hij met het uitgespaarde geld gaat doen gaan zijn ogen glimmen: 'een hobby kost geld en deze zestig euro verspijker ik aan het opknappen van een Kreidler, een oude brommer.' Wij wensen meneer Gras daar natuurlijk heel veel succes mee!

hobbydag

heel zuinig

Voor Elise Otten komt het mooi uit dat ze een tank gratis brandstof wint. Haar dochter studeert in Zeist en regelmatig bezoekt zij haar met de auto. Een flinke afstand en met de huidige brandstofprijzen een dure aangelegenheid. Dit keer houdt ze zevenenzeventig euro in haar zak en daar gaat ze heeeeeel zuinig mee doen lacht de winnares.

heel zuinig

heen en weer

Meneer Geertsema rijdt iedere dag heen en weer tussen Klazienaveen en Coevorden. Op de heenweg checkt hij altijd even de brandstofprijzen in de buurt en op de terugweg tankt hij dan bij Firezone, want die zijn dan eigenlijk altijd de goedkoopste. Meneer Geertsema rijdt op gas en dat is in het geval van het winnen van een tank gratis brandstof weer een beetje jammer, want met zo'n lage gasprijs wint hij slechts tien euro. Stralend belooft hij daarmee zijn vrouw eens blij te gaan maken. We zijn benieuwd waar hij mee thuis gaat komen!

heen en weer

verdienen en uitgeven

Via Facebook ontving veiligheidsdeskundige Harry Gierhoorn van zijn collega-ondernemers een uitnodiging vandaag te tanken bij Firezone en kans te maken op een tank gratis brandstof. 'Op dinsdag tank ik altijd verderop', lacht Harry. 'Soms geven ze daar wel twaalf cent korting!'
Wij denken dat Harry voortaan op vrijdag gaat tanken, want op Firezone Friday loopt de korting regelmatig op tot vijftien cent per liter. En vandaag boft Harry, want hij is één van de winnaars van een tank gratis brandstof. De coevordense horeca kan haar borst nat gaan maken, want Harry gaat dit vieren onder het vrijgevige motto 'niet alleen verdienen, maar ook uitgeven!' Wij zijn blij daar een steentje aan te hebben bijgedragen. Veel plezier Harry!

verdienen en uitgeven

gefeliciteerd

Wederom ontsnapte er een winnaar aan onze aandacht in de hectiek van het dobbelgeweld. Deze meneer verexcuseerde zich echter nog wel even. Wij hopen dat hij van zijn tank gratis brandstof zal genieten!

gefeliciteerd

dikke ijsco

Cas wil wel even met die dobbelstenen gooien. Zijn vader, Nico, helpt hem met optillen en bij het loslaten bezwijkt zijn zoon bijna onder het rode gevaarte. Na de tweede worp liggen er twee dobbelstenen met de vier naar boven. Verbouwereerd kijkt de kleine Cas naar de juichende menigte. Wij denken dat hij pas gaat beseffen wat er is gebeurd als hij aan zijn beloofde 'dikke ijsco' likt. Geniet er van Cas!

dikke ijsco

gevoelig

Hindrik-Jan Dorgelo uit Coevorden haalt het onderste uit zijn tank. Terwijl het brandstoflampje van zijn auto al driftig knippert rijdt hij het tankstation aan de Parallelweg binnen. Hij had al wel van de dobbelactie gehoord, maar Hindrik-Jan is daar niet gevoelig voor. Toch is hij wel in zijn nopjes met zijn tank gratis brandstof, want morgen gaat hij een nieuwe auto kopen en dat gaat hem dan vijfenzeventig euro minder kosten. Met twee auto's raden we hem aan op vrijdag regelmatig eens bij Firezone binnen te rijden, want dat scheelt toch altijd weer een paar euro op een volle tank.

gevoelig

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom
Privacy Statement