Kampen

Eckertstraat 35

Diesel • Euro 95 ongelood • GTL • AdBlue

Bij Firezone Kampen altijd korting op benzine en diesel!

Kampen

kampens stamboompje

Donderdag 25 september opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Eckertstraat 35 in Kampen. Van 17.00 tot 18.00 uur mochten klanten, onder het toeziend oog van weerman Piet Paulusma en zijn cameraploeg, proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen.
Menig Kampenaar neemt op deze donderdag de moeite iets verder het industrieterrein op te rijden om een gokje te wagen of gewoon heel voordelig te tanken. Vooral de bewoners uit de Nieuwe Hanzewijk zijn aangenaam verrast. De meesten keken nooit verder dan de BP in hun eigen wijk en zijn verbaasd over de winst die er op drie minuten afstand te halen is.
Er ontstaat wel enige verwarring bij de pers als blijkt dat een aantal winnaars familie van elkaar blijkt te zijn. Er ontrafelt zich een verhaal van zwagers, schoonfamilie en kleinkinderen van de familie Harsevoord en Erdhuizen.

kampens stamboompje

goeie benzine

Omdat Coen z'n scooter nogal snel vol was mag hij zijn moeder, die nog wel wat ruimte in haar tank heeft, bellen om hem even gratis af te laten vullen. Moeder Leida komt net met een vriendin uit de polder en om kwart voor zes stuiteren ze het tankstation aan de Eckertstraat binnen. 'We hebben nogal lang geluncht', lacht ze goedmoedig. Met het uitgespaarde geld kan er door de familie uitgekeken worden naar een volgende lunch! Eet smakelijk winnaars!

goeie benzine

de zwager

Thijs Erdhuizen gooit samen met zijn zoon Joshua dubbel. 'Ik let altijd op de prijs en als ik er niet te ver voor om moet rijden kies ik de goedkoopste', lacht hij. 'Mijn zwager Coen tipte mij en nu hoef ik helemaal niets te betalen. Zijn vrouw Desiree mag de uitgespaarde zestig euro -in overleg- opmaken. Desire, de zus van Coen, weet wel waaraan ze die zestig euro gaat besteden: kleren voor de kinderen! De discussie gaat dus straks over mode. Wij van Firezone kunnen vast een kleur-advies geven: iets met rood?

de zwager

dik tevreden

Albert Klaasse besluit het Firezone tankstation in IJsselmuiden eenmalig te verruilen voor dat van Kampen. Slim van hem, want ook hij wint een tank gratis brandstof. En leuk voor de kinderen, want dit gezinsuitje gaat uiteindelijk eindigen bij de MacDonalds bij de ingang van het industrieterrein: Zoon Joshua verheugt zich al op de hamburger en de kleine Lorenzo kraait dik tevreden vanuit de kinderwagen dat het hem niets uitmaakt wat hij bij de Mac krijgt! Eet smakelijk allemaal!

dik tevreden

7200 centen

'Elke cent is er een', lacht Geert Kok. Geert werpt met twee dobbelstenen dubbel en hoeft zich deze dag geen zorgen meer te maken over het beruchte kwartje van Kok. 'Geen familie', licht hij toe terwijl zijn tank voor een slordige 72 euro laat volgooien. Geert bedankt zijn buurman voor de gouden tip die hem hierheen heeft gebracht en zijn twee kinderen kunnen zich voor een verrassing opmaken. Veel plezier!

7200 centen

de moeder

Omdat Coen z'n scooter nogal snel vol was mag Koen zijn moeder, die nog wel wat ruimte in haar tank heeft, bellen om hem even gratis af te laten vullen. Moeder Leida komt net met een vriendin uit de polder en om kwart voor zes stuiteren ze het tankstation aan de Eckertstraat binnen. 'We hebben nogal lang geluncht', lacht ze goedmoedig. Met het uitgespaarde geld kan er door de familie uitgekeken worden naar een volgende lunch! Eet smakelijk winnaars!

de moeder

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom
Privacy Statement