Noordscheschut

Molenweg 59

Diesel • Euro 95 ongelood • LPG

Openingstijden
ma t/m za: 07.00 - 23.00 uur
zondag gesloten

LPG openingstijden
ma t/m za: 08.30 - 17.30 uur
zondag gesloten

LPG bij Firezone Noordscheschut is altijd heel voordelig!

Noordscheschut

Winnaars

Donderdag 19 september opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Molenweg 59 in Noordscheschut. Van 16.00 tot 17.00 uur mochten klanten proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen. De sfeer zat er vanaf de eerste dobbelaar goed in, want zij ging direct met een tank gratis brandstof naar huis. Met 14 tanken gratis brandstof in een uur mogen de Schutters zich verheugen op een plaatsje in de top drie aller tijden. Slechts tweemaal tracteerde Firezone meer gelukhebbers tijdens een opening.
Op de Facebookpagina van Firezone maken nog eens dertig klanten kans op een tankpas ter waarde van 50 euro.

Winnaars

Badkamer

Piet Paulusma was nog niet koud uit z'n auto of Sylvana Hofstee uit Hoogeveen had de dobbelstenen al met dubbele ogen liggen. De toon was gezet. Voor Sylvana en dochter Madelief kwam dit cadeautje goed van pas. ‘Autorijden is al duur genoeg en de badkamer moet ook nog gedaan worden', aldus de Hoogeveense. De eerste tegeltjes heb je van Firezone Sylvana! Gefeliciteerd.

Badkamer

Pin

Mark Euving uit Erm komt al jaren bij het tankstation aan de Molenweg. 'Als ik geen pinpas bij me heb gooi ik hem altijd hier vol'. Gelukkig gooit Mark dubbel drie en hoeft ie niet te betalen, want bij Firezone betaal je met je pinpas. De 78 euro die Mark nu in zijn zak houdt besteedt hij aan een heel goed doel: Hij nodigt al zijn vrienden uit voor een borrel! Proost jongens!

Pin

Thuis-wedstrijd

Wolter Pol speelt een echte thuiswedstrijd. Hij woont op 200 meter van het Firezone tankstation. Als hij naar zijn zomerhuisje in Vollenhove gaat pakt hij daar of in Zwartsluis ook altijd zijn voordeel bij Firezone. Deze stamgast heeft vanavond een verrassing voor zijn vrouw. Ze gaan lekker uit eten. Een gezellige avond toegewenst Wolter.

Thuis-wedstrijd

Overgehaald

Wim Mol moest overgehaald worden om te dobbelen. Wim vindt dat tanken zo kort mogelijk moet duren. Hij let ook niet op de prijs, want bij heel voordelige pompen moet hij dan weer in de rij staan. 'Voor die paar centen ga ik niet een kwartier in de rij staan. Dan werk ik liever door en verdien ik een meervoud van die centen', rekent hij ons voor. Vandaag duurt zijn tankbeurt iets langer, maar hoeft hij helemaal niets te betalen. 'Daar kan ik niet tegenop werken', moet hij toegeven.

Overgehaald

Dag jan

Antje Ballast maakt een sprong van vreugde als de tweede dobbelsteen hetzelfde aangeeft als de eerste. 'Ik let altijd op de prijs en tank steeds vaker bij Firezone. Ik loop dan ook altijd even bij Jan –de oude pompbediende- binnen om een babbeltje te maken.' Vandaag boft Jan, want Antje heeft een goed verhaal over haar tank gratis brandstof.

Dag jan

Verder rieën

Als Alberta Prins zich meldt voor het interview horen we de volgende prijswinnaar alweer juichen en loopt het tankstation aan de Molenweg langszaam vol. Naar de Total ging ze nooit, want Alberta is altijd alert op de prijs. Vanaf vandaag zal het Firezone tankstation het eerste tankstation zijn waar ze gratis kon tanken. We denken dat ze dat wel zal onthouden als we de volgende keer weer de voordeligste zijn. Over het antwoord op de vraag wat ze met het uitgespaarde geld gaat doen is Alberta zeer resoluut: 'Verder rieën!'

Verder rieën

Lampje

'het lampje was al aan', antwoordt Stefan Kelder uit Lutten als we hem vragen hoeveel ruimte hij in zijn tank heeft voor zijn gratis benzine. Het eerste bezoek aan een Firezonestation zal hem nog lang heugen. Vanavond gaat hij in de kroeg zijn vrienden in de winst laten delen! Veel plezier Stefan!

Lampje

Stamgast

Christiaan Kats is een trouwe stamgast. 'Ik tank als ie leeg is en rijd er voor de prijs niet om, maar meestal tank ik toch bij Firezone'. Morgen moet de man uit Nieuw Balinge naar Groningen - en raad eens Christiaan. Daar kun je op twee locaties je voordeel pakken bij je vertrouwde tankstation. Goede reis!

Stamgast

Nieuwe sloffen

De heer Bleker uit Geesbrug had de aankondiging van de actie al op de aanhanger op het tankstation zien staan en in deze tijd is elke cent meegenomen. 'Dus volgende week sta ik weer hier', lacht de gelukkige prijswinnaar. Om het geluk compleet te maken komt er een meisje aanrennen. 'Opa, we hebben nieuwe sloffen voor oma gekocht', roept de kleine meid. Het zit hem soms in die kleine dingen.

Nieuwe sloffen

Keiharde onder-handeling

Nadat Roos voor haar oma zonder succes had gedobbeld haalde ze haar opa over zijn wagen het tankstation aan de Molenweg binnen te rijden. We zijn benieuwd hoe de keiharde onderhandelingen met opa zijn verlopen over de 54 euro aan gratis brandstofop die hij op weg naar huis in zijn tank had zitten.

Keiharde onder-handeling

Zelf- vertrouwen

Dick de Boer gooide gisteren zijn tank niet helemaal vol, want hij wist dat hij vandaag een tank gratis brandstof zou winnen. Wij houden wel van mannen met zoveel zelfvertrouwen en we zijn benieuwd of Dick zo zeker van zichzelf was dat hij ook zijn portemonnee thuis had gelaten.

Zelf- vertrouwen

Je weet maar nooit

'Ik kom hier zeker 2 á 3 keer per maand', lacht Tom van Hal. 'Ik houd er niet van als mijn tank niet vol is. Dat geeft me een onprettig gevoel. Je weet maar nooit.' Nou Tom, jouw tank zit vol met gratis brandstof. Hoef je je tijdens het etentje met je vrouw daar geen zorgen over te maken.

Je weet maar nooit

Kratje of geurtje

Het is duidelijk. Als er in Noordscheschut iets te vieren is wordt er wel eens een biertje gedronken. Met Siep van der Meer is dat niet anders, maar deze dakdekker uit 'Schut' bedenkt zich dat een geurtje voor zijn vrouw misschien ook wel een leuke besteding van het uitgespaarde geld zou kunnen zijn. We zijn benieuwd wat het is geworden Siep.

Kratje of geurtje

Gezocht

Het is altijd prijs bij een succesvol dobbelfestijn. Er is altijd wel een prijswinnaar die dubbel gooit, haar tank laat vullen en in een overwinningsroes naar huis rijdt. Sta je als journalist mooi in je hemd. Maar gelukkig hebben we de foto nog: Gefeliciteerd, mevrouw met de rode jas!

Gezocht

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom
Privacy Statement