Oosterblokker

Oosterblokker 150

Diesel • Euro 95 ongelood

Voordelig tanken kan bij Firezone Oosterblokker.

Oosterblokker

winnaars in oosterblokker

Donderdag 12 september opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Oosterblokker 150 in Oosterblokker. Van 16.00 tot 17.00 uur mochten klanten proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen. Het feestje kwam een beetje langzaam op gang, maar na een half uurtje kregen de inwoners van Oosterblokker de smaak te pakken en uiteindelijk gingen er maar liefst zes klanten met een tank gratis brandstof naar huis.
Op de Facebookpagina van Firezone maken nog eens dertig klanten kans op een tankpas ter waarde van 50 euro.

winnaars in oosterblokker

eindelijk!

Een op de zes is de kans dat je met twee dobbelstenen dubbel gooit. Maar toen we na een twintigtal keer gooien nog steeds geen tank gratis brandstof hadden kunnen weggeven hebben we toch even de dobbelstenen gecontroleerd. Gre Groot doorbrak de ban en gooide als eerste dubbel. Gre tankt ook regelmatig bij het Firezonetankstation in Hoorn en op haar trips naar Friesland wil ze ook nog wel eens haar voordeel pakken. Vandaag hoeft ze dus helemaal niet te betalen. Gefeliciteerd Gré!

eindelijk!

alleen fietsen is goedkoper

Vanmorgen reed de heer Kamphuis 100 kilometer op nog geen liter brandstof en vanmiddag wint hij 40 liter benzine bij Firezone. Daar kan hij dus meer dan 4000 kilometer mee vooruit. Meneer Kamphuis heeft het door: Alleen fietsen is goedkoper! En mevrouw Kamphuis kan een bloemetje tegemoet zien van haar wielrenner! Gefeliciteerd!

alleen fietsen is goedkoper

voor piet!

Naar Firezone ga je voor de voordelige brandstof! Dat geldt vandaag niet voor Ellen Leek uit Westwoud. Haar favoriete weerman is nog nooit zo dichtbij geweest, dus grijpt Ellen haar kans. Eerst laat ze zich vastleggen met haar weerheld en dan pas neemt ze de tijd voor de dobbelactie. Samen met haar Piet gooit ze een prachtige dubbelvijf! Ze kan haar geluk niet op! Ze belt nog wel even haar man, want haar eigen tank is nog vol. En vanavond is Piet weer op TV Ellen! Wat een topdag!

voor piet!

gezocht

Drie winnaars in een halve minuut. Dat kon onze journalist niet aan. Deze mevrouw gooide dubbel en had haar tank zo snel vol dat er van een interview niets kwam. Dus toch nog even via deze weg: Gefeliciteerd!

gezocht

tablet

Theo Slot schafte onlangs een tablet aan. Toen hij daarop zag dat er een leuke actie bij zijn favoriete tankstation was greep de man uit Eenhorn zijn kans en ja hoor: Hij won een tank gratis brandstof. Theo houdt nu mooi wat geld in z'n zak voor wat leuke accessoires voor zijn tablet. Kijk je ook nog even op Facebook Theo!

tablet

scheepsrecht

Er waren drie Roskammers voor nodig om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen. Uiteindelijk trok José aan het langste eind. Net terug van vakantie kan José wel een aanvulling in de portemonnee gebruiken. Onder het motto 'hoe goedkoper, hoe lekkerder' komt ze naar het Firezonestation in Oosterblokker. En hoe lekker is ie, José?

scheepsrecht

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom