Alkmaar

Huiswaarderweg 2

Diesel • Euro 95 ongelood • Competition 102

Bij Firezone Alkmaar altijd korting op benzine en diesel!

Alkmaar

winnaars in alkmaar

donderdag 29 augustus opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Huiswaarderweg 2 in Alkmaar. Van 16.00 tot 17.00 uur mochten klanten proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen. Dat lieten de klanten –die toch al hun voordeel wilden pakken– zich geen twee keer zeggen. Maar liefst zes gelukkige klanten verlieten het tankstation zonder te betalen!

winnaars in alkmaar

winnaar facebookactie

Firezone feliciteert Inez Steeman met het winnen van een tankpas t.w.v. 50 euro door het binnenhalen van de meeste likes op haar foto. Like FirezoneNL op Facebook en blijf op de hoogte van alle acties!

winnaar facebookactie

900 km per dag

Als je iedere dag met 4 lesauto's in totaal 900 kilometer rijdt ga je echt wel kijken waar je het voordeligst tanken kan. Firezone is dan ook bijzonder verguld met het bezoek van de heer Steeman. Donderdagochtend had hij al expres weinig getankt zodat er lekker veel ruimte was voor gratis brandstof. Het dobbelen levert hem een overvolle tank gratis brandstof op. Hopelijk leren zijn leerlingen ook zo voordelig tanken!

900 km per dag

cheapest!

Als je Engelstalig bent is het logisch dat je bij Firezone tankt. Stamgast mister Gittins uit Bergermeer heeft echter nog een reden. 'This is the cheapest' en in Nederlands met een prachtig accent voegt hij er aan toe dat het pay-and-drive-principe hem ook wel bevalt. Op de vraag wat hij met de uitgespaarde 76 euro gaat doen heeft hij een compact antwoord: Straks als ik terug van Den Haag ben tank ik de auto weer vol! You're welcome mister Gittins!

cheapest!

bezuinigen!

De bezuinigingen op defensie treffen ook Fred van Hagen die iedere dag naar Den Helder rijdt om ons land tegen overzeese vijanden te beschermen. 'Dit is een zelftank, dus gunstig geprijsd', leert deze marinier ons. Door dubbel te gooien met twee dobbelstenen houdt Fred ook nog eens 77 euro in z'n zak. Daarvan gaat hij vanavond uit eten met z'n gezin. Eet smakelijk familie van Hagen!

bezuinigen!

dubbelslim

Joran van Wijnen uit Alkmaar moet een beetje op de kleintjes letten. Toen hij hoorde van de dobbelactie besloot hij met een zo leeg mogelijke tank naar het Firezonetankstation aan de Huiswaarderweg te rijden. Slim van hem, want toen hij dubbel gooide kon hij zijn tank voor een fors bedrag vol laten gooien op kosten van Firezone. Het uitgespaarde geld reserveert hij voor zijn school- en boekengeld. Ook slim!

dubbelslim

levensgenieter

Edo Baart houdt meer van hardlopen en mountainbiken dan van werken. Het nadeel is dat de leuke dingen alleen maar mogelijk zijn door te werken. Edo is in het zoeken naar die balans een waar evenwichtskunstenaar, maar vandaag helpt Firezone hem een flink stuk op weg: hij kan weer voor 58 euro in de duinen gaan rondrennen, want wij betalen zijn volle tank. Succes Edo!

levensgenieter

actiemens

Christa Blackstone uit Alkmaar is een echt actiemens. Ze houdt van zegeltjes en bonuspunten, maar zo snel als vandaag zal ze nooit iets verdienen: twee keer gooien met een dobbelsteen levert haar een tank gratis brandstof op. Haar zoon kan morgen een extra grote verjaardagstaart tegemoet zien! Dubbelgefeliciteerd van Firezone Christa!

actiemens

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom