Venray - Oostrum

De Romein 2

Diesel • Euro 95 ongelood

Bij Firezone Venray - Oostrum altijd korting op benzine en diesel!

Venray - Oostrum

winnaars in venray-oostrum

Donderdag 26 september opende Piet Paulusma het nieuwe Firezone tankstation aan De Romein in Venray-Oostrum. Massaal liep Venray uit voor dit vrolijke evenement waar klanten door het dubbelgooien met twee dobbelstenen een tank gratis brandstof in de wacht konden slepen. Liefst 20 klanten hoefden niet voor hun tankbeurt te betalen. Een nieuw record in de dobbelgeschiedenis! De vele anderen tankten tegen een fantastisch laag tarief en pakten zo hun voordeel toch nog even mee. Daarnaast konden ze met Piet op de foto en die foto kan dan via Facebook ook nog weer een prijs opleveren. Nodig al je vrienden uit de Facebookpagina van Firezone te liken en laat ze jouw foto met Piet ook liken. Diegene die volgende week het meest geliked is wint een tankpas ter waarde van 50 euro. Succes!

winnaars in venray-oostrum

klerenkast

Met de kinderen op de achterbank rijdt Jacqueline Sjardijn even langs de Tinq en dan zoals zo vaak weer terug naar het Firezonestation. Thuis staan er twee nieuwe lege klerenkasten en nu ze dubbel gooit met twee dobbelstenen heeft ze weer wat extra's over om ze te vullen. Shoppen maar Jacqueline!

klerenkast

gelijk

'Wacht nog maar een dagje', had de man van Noura Assakkali gisteren tegen zijn vrouw gezegd.'Want morgen is het actie bij Firezone'. En hij had gelijk! Even was het nog spannend want de dobbelsteen bleef op een randje staan, maar gelukkig was Piet Paulusma daar met het verlossende zetje. En daarom gaat Noura komend weekend van een extra etentje genieten. Bedankt Piet!

gelijk

wereldreis

Mevrouw Hesen uit Venray wint nooit iets. Ze is dan ook stomverbaasd als er op het tankstation aan de Romein in Venray plotseling twee dobbelstenen met hetzelfde aantal stippen liggen. Een tank gratis brandstof! En dat komt mooi uit, want morgen gaat mevrouw Hesen op wereldreis naar haar familie in Dieren. Die kunnen een extra gebakje vooruit zien. Eet smakelijk allemaal!

wereldreis

één keer hoesten

Meneer Beurskens is een echte stamgast. Als hij niet bij het nieuwe tankstation in Venray tankt, tankt hij bij de Firezone in zijn woonplaats Neer. Morgen vertrekt hij met zijn schoonfamilie naar de Ardennen. 'Dan vieren we mijn gratis tank', lacht hij. 't Is wel één keer hoesten en het is op,' voegt hij er aan toe. 'We zijn met z'n zevenentwintigen!' Succes met verdelen dan maar!

één keer hoesten

ontsnapt

Deze man ontsnapte aan onze aandacht nadat we zijn tank gratis hadden afgevuld en omdat we elke winnaar altijd toch persoonlijk willen feliciteren: gefeliciteerd!

ontsnapt

opbieden

Bianca Bussers leefde de hele week al naar dit moment toe. Ze had al expres de tank niet helemaal volgetankt toen dat nodig was en haalt nu haar gelijk: Ze gooit dubbel en wint. Ze complimenteert ons nog even met de supervoordelige brandstofprijzen. 'Het is fijn te zien dat de Tinq er nu een concurrent bij heeft, laat ze maar fijn tegen elkaar opbieden.' We zullen ons best doen Bianca.

opbieden

Mehmetdag!

Het is vandaag Mehmetdag, want Mehmet Dag wint een tank gratis brandstof. En dat komt deze man goed uit, want sinds twee maanden is hij werkloos en moet hij toch een beetje op de kleintjes letten. Gelukkig woont hij dicht bij de Firezone en we hopen dat hij snel weer aan de slag kan. Succes en ... dag Mehmet!

Mehmetdag!

goed doel

'Moet ik per se nu tanken?' vraagt Devad Kosuta ons als hij dubbel heeft gegooid. Hij heeft zijn tank namelijk niet helemaal leeg. Het uitgespaarde geld gaat hij opmaken. 'Benzine kan ik helaas niet aan een goed doel geven', grapt deze goedlachse man uit Venray. Veel plezier met opmaken, Devad!

goed doel

gemakkelijk

Ilona Velthuizens aandacht was getrokken door alle drukte rond het tankstation aan de weg naar Venray. 'Het was het wachten waard', lacht de gelukkige winnares. 'Ik tank hier iedere week voor rond de honderd euro', voegt haar man toe. 'Niet omdat het meestal 1 a 2 cent goedkoper is, maar vooral omdat het zo gemakkelijk toegankelijk aan de weg ligt'. Wij hopen dat Ilona en haar man nog vaak de gemakkelijkste weg kiezen!

gemakkelijk

goedkoop met één 's'

Als we vragen hoe we 'Jansen' moeten spellen heeft Gerry een heel toepasselijke term voor haar achternaam: De goedkope versie, met een 's'. Vandaag was het wel heel goedkoop voor Gerry, want ze gooide dubbel. Dat betekent dat ze vandaag niet hoeft te koken, want ze gaat vanavond met haar 'manneke' uit eten! Gezellig!

goedkoop met één 's'

geen familie

Toon Jansen -geen familie van de hiervoor genoemde Gerry- draait met een grote camper het tankstation binnen. Hij gaat zondag naar Duitsland, maar pakt hier toch even zijn voordeel mee. 'Met zo'n bakbeest moet je voordelig tanken, want hij rijdt 1 op 10', lacht Toon. Dus tanken in Nederland en bier drinken in Duitsland van het uitgespaarde geld. Slim!

geen familie

getipt

Lindy laat normaal haar ouders tanken, maar als een vriendin haar tipt over de dobbelactie gaat ze met haar vriend Selcuk haar geluk beproeven. Als ze dubbel gooien kan Selzuc zijn tank gratis vol laten gooien. We tippen Selcuk Lindy mee uit eten te nemen. Vindt hij een goed idee. We zien ze al aan een tafeltje met een kaarsje zitten. Geniet ervan!

getipt

geen familie 2

Denny Jansen uit Venray -ook geen familie van de eerder genoemde Jansens- kreeg een gouden tip van zijn moeder en laat zijn tank gratis afvullen. Als we hem vragen wat hij met het uitgespaarde geld gaat doen lichtten zijn oogjes op. 'Ik zal hem op de snelweg eens stevig intrappen', lacht hij wijzend naar zijn zwarte BMW. We zullen Denny dus wel snel weer zien bij Firezone. Nog even een extra tip van je moeder: Doe je voorzichtig jongen!

geen familie 2

prijzen-specialist

Jan Huibers weet wel waar het het voordeligst is. Hij verbaast zich wel dat Firezone nu ook op donderdag de goedkoopste is. 'Normaal rijd ik dan naar de andere kant van Venray, maar dit komt mooi uit', lacht deze prijzenspecialist die vandaag helemaal niet hoeft te betalen. 'Kan m'n vrouw mooi heen en weer naar Amsterdam en dan is het alweer op', voegt hij er aan toe. Nou Jan, Firezone is altijd open. Tot maandag dan maar!

prijzen-specialist

zorgpremie

Jacky Honig uit Venray komt net terug van school. Haar tank is leeg en ze besluit aan te sluiten in de rij. Jacky doet een opleiding in de zorg en het verheugt ons dan ook zeer dat uitgerekend zij een tank gratis brandstof wint. Zie het maar als een zorgpremie Jacky en geniet van dat pintje extra op de kermis in Swolgen!

zorgpremie

bosche bol

Het seizoen zit er voor Jos Bouten op en hij maakt zich als schilder op voor een werkloos najaar en winter. Dan komt een tank gratis brandstof goed van pas. 'Kan ik weer mooi een Bosche bol extra nemen als ik naar Den Bosch ga', lacht hij. Aan zijn gezicht te zien rijdt Jos direct door naar Oeteldonk. Geniet er van Jos!

bosche bol

verrekening

Sharona gooide dubbel 6 voor haar grote broer die daardoor toch voor zeker 30 euro aan gratis brandstof wint. We zijn benieuwd hoe die twee dat gaan verrekenen. Tip aan Suraj: 30=2x15!

verrekening

Gewoon

Er zijn bij een dobbelactie altijd wel mensen die het niet nodig hebben, maar die je het wel gunt. Wendy van der Zande is er zo één. Ze werd getipt door haar man en samen met haar dochter Isa sleepten ze een tank gratis brandstof in de wacht. Geen spectaculair verhaal, maar wel heel leuk voor hen. Dus: Gewoon gefeliciteerd en tot ziens!

Gewoon

voorspelling

Na de eerste 4 voorspelde Piet ook een tweede 4 voor Agnes van Tol. En als er iemand kan voorspellen dan is het Piet wel. Dus eet Agnes vanavond niet thuis, maar heerlijk uit met haar man. Piet voorspelt een heel gezellige avond!

voorspelling

hekkesluiters

Angelique en haar dochter Vera zien hun kwartier wachten beloond worden met een tank gratis brandstof. Als haar moeder haar auto even wegzet vertrouwt Vera ons toe dat haar moeder altijd eerst op de borden bij alle tankstations kijkt en dan pas haar keuze maakt waar ze gaat tanken. Wij hopen met de vestiging van een Firezonestation in de gemeente Venray dan een einde te hebben gemaakt aan die eeuwigdurende zoektochten.

hekkesluiters

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom