het Loo

Bovenheigraaf 55

Diesel • Euro 95 ongelood • Superplus • GTL

Diesel en benzine nergens zo voordelig als bij Firezone het Loo.

het Loo

Gratis tanken in 't Loo

Vrijdag 12 juli opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Bovenheigraaf 55 in ‘t Loo. Van 16.00 tot 17.00 uur mochten klanten proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen. Vele klanten lieten zich verleiden tot een gokje met de dobbelstenen.

Gratis tanken in 't Loo

Firezone Friday

‘Ik woon hier vlakbij en zag dat hier ook een onbemand tankstation is gekomen. Net als in Kampen en Elburg.’ Dirk Koster kijkt altijd wel naar de prijs en ‘volgens mij is het bij Firezone op vrijdag altijd extra voordelig.’ Dat heeft u goed gezien meneer Koster!

Firezone Friday

Mooie kleertjes?

Els Bastiaan uit Oldebroek tankt meestal bij Firezone Oldebroek. ‘Maar toen ik langs het nieuwe station in ’t Loo reed zag ik heel groot “GRATIS” op een reclamebord staan. En we blijven Nederlanders hè?’ Els gooide dubbel en mocht gratis tanken. Met de ruim 50 euro die ze hiermee uitspaart gaat ze ‘misschien wel mooie kleertjes voor mijn zoontje ga halen’.

Mooie kleertjes?

Kiezen voor korting

‘Mijn tank was leeg en ik had in de krant gelezen over de openingsactie van Firezone ’t Loo,’ vertelt Gé van ’t Veen uit Elburg. ‘Wij kunnen in Elburg kiezen uit Firezone, Gulf, Tango en Shell en ik let zeker op de prijzen.’ Nou Gé, dan moet je in het vervolg goed de prijzen van Firezone in de gaten houden want we geven voortaan in ’t Loo áltijd korting!

Kiezen voor korting

Zus en zo

‘Ik zag dat enorme bord met “GRATIS” bij het tankstation staan. En mijn zus heeft een keer een gratis tank gewonnen bij Firezone Oldebroek dus ik wilde wel eens kijken of ik net zoveel geluk had als mijn zus.’ Hermieke Barreiro-Gerpe kan na vandaag dus concluderen dat het geluk in de familie zit!

Zus en zo

Psychologisch voordeel

Arjen Rix uit ’t Loo heeft had het goed bekeken: hij wist van de actie en kwam zijn geluk beproeven bij de openingsactie van Firezone ’t Loo. ‘Ik wist dat het bij Firezone altijd wat goedkoper is dan bij de rest. Ik let altijd goed op de prijzen die op de palen staan vermeld,’ legt de aspirant student psychologie uit, terwijl hij zijn tank volgooit met gratis brandstof.

Psychologisch voordeel

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom
Privacy Statement