Emmen

Phileas Foggstraat 32

Diesel • Euro 95 ongelood

Diesel en benzine nergens zo voordelig als bij Firezone Emmen.

Emmen

Gratis tanken in Emmen

Donderdag 16 mei was de bekende weerman Piet Paulusma in Emmen. Hij opende het tankstation van Firezone aan de Phileas Foggstraat 32.
Tussen 16.00 en 17.00 uur was Piet Paulusma aanwezig aan de Phileas Foggstraat en kon iedere klant een gooi doen naar een tank gratis brandstof. In een mum van tijd gingen elf gelukkigen met een tank gratis brandstof naar huis!

Gratis tanken in Emmen

Piet en Ome Piet

Het gebeurt niet vaak dat Piet Paulusma op de foto gaat met Piet Paulusma. Vandaag had Emmen deze primeur. De oom van Piet, ome Piet uit Erica, had namelijk in de krant gelezen dat zijn neef het nieuwe Firezonestation in Emmen zou openen. ‘Dan neem ik natuurlijk even een kijkje!’ Kleindochter Sylke maakt dit dubbel portret compleet!

Piet en Ome Piet

8 cent op een liter

Ido de Haan uit Emmen weet in Emmen verschillende goedkope onbemande tankstations te vinden. ‘Ik let altijd op de prijs. De actie van Firezone heb ik in de krant gelezen. Het scheelt hier acht cent per liter, dat valt me echt wel op!’ Vandaag maakte de prijs voor Ido niet uit want hij gooide dubbel en mocht dus gratis tanken!

8 cent op een liter

Van je vriendin moet je het hebben

Kimberly Kloese uit Emmerhout mag haar vriendin wel dankbaar zijn. ‘Je moet bij Firezone tanken, daar maak je kans op een gratis tank’, had ze verteld. ‘Nou, ik ben maar een arm studentje dus dit komt me goed uit!’

Van je vriendin moet je het hebben

37 keer gooien?

Bouke de Groot woont vlak achter het nieuwe Firezonestation. Hij heeft 37 auto's voor zijn bedrijf Leesland Schoonebeek. De kans dat hij 37 keer dubbel gooit is niet zo groot maar met deze ene keer dubbel was Bouke ook al dik tevreden.

37 keer gooien?

Uit de krant

‘Ik las in de krant dat ze hier een goede actie hadden,’ vertelt Wim Withaar uit Emmen terwijl hij zijn tank volgooit met gratis brandstof. ‘Ik let zeker op de brandstofprijzen en Firezone kende ik al. Dit nieuwe station komt me goed uit want het ligt op de route naar mijn werk.’

Uit de krant

Ongeduldig

Herman de Vegt uit Ter Apel kon niet wachten tot dat de openingsactie van Firezone begon. ‘Ik werk hier vlakbij en had het grote bord met “GRATIS” al gezien.’ Herman is blij met dit nieuwe station, ‘de dichtsbijzijnde andere Firezone zit in Ter Apelkanaal, maar hier kom ik dagelijks!’

Ongeduldig

Crisis

‘Dat grote bord met “GRATIS” viel me op,’ zegt Derk Eising uit Dalerveen. Normaal tankt hij niet in Emmen maar hij moest vandaag materiaal ophalen en zag de lage brandstofprijzen bij Firezone. ‘In crisistijd kies ik voor de goedkoopste en vandaag is dat Firezone.’ Groot gelijk Derk!

Crisis

Prijs zegt alles

Rieks de Vries had nog nooit van het merk Firezone gehoord. ‘Ik zag deze lage brandstofprijzen en ben effe gestopt: prijs zegt alles. Niet?’ Nou Rieks, daar hebben wij niks aan toe te voegen...

Prijs zegt alles

Goede vriendin

Eline Dijkstra uit Emmen had van een vriendin gehoord dat ze bij Firezone moesten gaan tanken. ‘Ik let zeker op de prijs: het is hier trouwens echt goedkoop zeg.’ Goedkoop of niet, dat maakt vandaag voor Eline niets uit, want ook zij won een gratis tank!

Goede vriendin

Geduld is een schone zaak

Eigenlijk moest Evert-Jan Huizenga uit Klazinaveen gisteren al tanken. ‘Maar ik wist van de actie en heb er gister maar een klein beetje ingegooid zodat ik vandaag een extra volle tank kon winnen!’ Dat had hij goed bekeken want hij gooide dubbel en mocht dus gratis tanken. Gefeliciteerd Evert-Jan!

Geduld is een schone zaak

Klopt dat wel?

Kenan Garazlic wandelde langs het grote bord met ‘GRATIS’ en dacht ‘Zou dat écht waar zijn, dat je hier gratis kan tanken.’ Hij wees zijn vriend op deze actie en inderdaad: als je dubbel gooit mocht je gratis tanken. En dat deed zijn vriend!

Klopt dat wel?

Etentje

‘Uit eten?’ Elwin Zwols en Bernadette Struijk kijken elkaar aan, nee: daar hebben ze nog niet over nagedacht. Toch besparen ze een fors bedrag omdat ze vandaag gratis mogen tanken. ‘We zagen de advertentie en wilden wel een gokje wagen.’ Goed gegokt dus!

Etentje

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom